Online zeneboltok
A hazai online boltok közül, csak azokat tüntettem fel, amelyeket kipróbáltam, és működtek.
Sajnos a legtöbb esetben több lemez szerepel a katalógusokban, mind
ami a raktáron van....
CD BÁR Egy kitűnő bolt a Krúdy utcában, szakértő gárdával. Inkább jazz CD-ket árulnak, de blues is akad. Bármit egyedi kérésre megrendelnek. Audiophil, high&audio, stb...Szívből ajánlom mindenkinek. Vásárlás után a szomszédban fantasztikus söröket ihattok...
Periferic Records -Stereo Kft. A Bartók Béla 59. szám alatt van a boltjuk, a honlapjuk is jó. Igen gazdag anyaggal rendelkeznek, sok ritkaságot szereztem már tőlük!! Hazai progresszív rock minden mennyiségben. Könyvkiadással is foglalkoznak (White Boy Blues)
A numero7. Áruház, blues és rock részlegével, AMG link kapcsolatokkal. Megbízható partner, egyedi rendeléseket is elfogad!
Zenebona Áruház. Közel 80.000 darabból álló ajánlat (po, rock, jazz, klasszikus) sajnos több esetben is csak katalógusban volt meg az anyag. De érdemes velük próbálkozni! Link gyűjteményt is találsz honlapjukon.

Az alábbi általam kipróbált oldalakon bármit megtalálhatsz, megbízható interneten keresztüli kártya fizetés, rendelés, stb...

Nagyon jó blues lemeztár, áttekinthető lexikális adatokkal, olcsó árakkal. Sajnos nem mindent küldenek a volt Kelet-Európába!
További címeket a
www.cdbolt.lap.hu
és
www.blues.lap.hu
oldalakon találhatsz!